Het is (tijdelijk) niet mogelijk om een hulphond dekje te bestellen. 

Hulphond dekje 

Oyadi's hulphond dekjes worden speciaal voor u op maat gemaakt. De stof die wij gebruiken is ademend, superlicht en waterdicht. Bij het ontwerp en de materiaalkeuze is extra aandacht besteed aan het draagcomfort van de hond. De onderkant van het dekje is gemaakt van een ademende mesh-stof wat gelijk ook een lichte antislip functie biedt. Onze hulphond dekjes zijn in maar liefst 12 kleur-samenstellingen leverbaar. 

Dekje over tuig:

Door de zandlopervorm is het mogelijk om dit dekje ook over een tuig te dragen, de D-ring dient dan wel op de achterkant van het tuigje te zitten. Het dekje ligt altijd nog het beste in direct contact met de rug van de hond (dus zonder tuig).

Levertijd +/- 6 weken.  

De levertijd die wij doorgeven is een voorzichtige schatting en kan bij drukte iets afwijken. Wij nemen geen spoedbestellingen aan, wanneer u snel een hulphond dekje nodig heeft verwijzen wij u graag door naar onze hulphond vesten.

Druktechniek:

Wij bedrukken al onze producten middels sublimatie. Bij sublimatie wordt de inkt onder hoge temperatuur in de stof geperst, de kleur van de inkt moet daarom altijd donkerder zijn als de stof zelf. Zwarte stof kan dus niet bedrukt worden! Sublimatie is de beste manier van bedrukken voor producten die veelvuldig gebruikt worden, het rafelt of slijt niet en gaat net zolang mee als de stof zelf (duurzaam). Een logo of bedrukking bovenop het dekje is alleen mogelijk in de kleur zwart. Logo of afbeelding bij voorkeur aanleveren in PNG bestand.

Voor hondenscholen/trainers:

Bij een afname van 10 dekjes of meer kunnen wij een korting aanbieden. 

Kleuren: 

Er is keuze uit onderstaande kleuren, andere kleursamenstellingen zijn niet mogelijk.

De kleuren van tekst en symbolen worden afgestemd op de kleur van het dekje.

Maten:

Maat extra smal buikomtrek 40 tot 50cm 

Maat smal buikomtrek 50 tot 60cm

Maat medium buikomtrek 60 tot 72 cm

Maat large buikomtrek 72 tot 88cm

Maat extra large buikomtrek 88 tot 105cm

Prijzen:

Maat Extra smal €47,- Let op: De opties pashouder en zakken zijn bij deze maat niet mogelijk! Ook de tekst assistentiehond is te lang voor maat XS.

Maat Smal €49,- 

Maat Medium €51,- 

Maat Large €54,-

Maat Extra Large €57,-

Opties:

Borstsleeve 

Borstsleeve met op de voorkant klittenband waarop een label geplaatst kan worden. Zo is het rondom duidelijk dat het om een hulphond gaat. Aan de achterkant van de sleeve zitten lussen waar de borstband doorheen geschoven kan worden.  Let op: label is niet inbegrepen. Er is keuze uit een borstsleeve van 11 breed x 3cm hoog (voor maat extra smal en smal dekjes) of 16cm breed x 5cm hoog (voor maat medium, large en extra large dekjes).

Prijzen:

Borstsleeve 11x3 = €4,-

Borstsleeve 16x5 = €5,-

Wasvoorschriften dekje:


Het is (tijdelijk) niet mogelijk om een hulphond dekje te bestellen.

Aanvraagformulier custom hulphond dekje:

Onze werkwijze: Na ontvangst van uw aanvraagformulier sturen wij een bevestiging en bestellinkje via de e-mail. Na betaling nemen wij uw bestelling in behandeling. Heeft uw wensen die niet op het aanvraagformulier vermeld staan neem dan eerst contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee. Wanneer u na een week nog niks van ons gehoord heeft is er waarschijnlijk iets mis gegaan met uw aanvraag. 

 


 

Op alle ontwerpen/vormgeving zit auteursrecht by Oyadi.nl © Custom dekje 2023