Algemene voorwaarden:

 

Bedrukte producten:

Bedrukte producten worden speciaal op aanvraag gemaakt en kunnen niet geretourneerd worden. Alle op maat gemaakte producten kunnen niet geretourneerd worden.

 

Levertijd: Oyadi geeft geschatte levertijden aan, wanneer er niet aan deze termijn voldaan wordt heeft Oyadi het recht om de levertijd te verlengen.

 

Verzending: 

* PostNL brievenbus pakket incl track and trace. Pakket is niet verzekerd bij schade of verlies, Oyadi kan niet aansprakelijk worden gesteld bij schade of verlies van uw pakket in geval er een bewijs van afgifte is bij PostNL.

* Ophalen bij servicepunt PostNL (handtekening vereist bij afhalen). Pakket is verzekerd bij schade of verlies.

* PostNL verzekerd verzenden (handtekening vereist bij levering). Pakket is verzekerd voor schade en verlies.

 

Levering:

Bij retour sturen van een product zijn alle verzendkosten voor rekening van koper. De door Oyadi gemaakte verzendkosten worden in rekening gebracht op het te retourneren bedrag. Indien het geretourneerde product qua bedrag gelijkwaardig of lager is als de door Oyadi gemaakte verzendkosten is er geen sprake van restitutie.

 

Intellectueel eigendom:

Oyadi behoudt alle intellectuele eigendomsrechten (waaronder auteursrecht, octrooirecht, merkenrecht, tekeningen- en modellenrecht, etc.) op alle producten, ontwerpen, tekeningen, geschriften, dragers met gegevens of andere informatie, offertes, afbeeldingen, schetsen, modellen, tenzij partijen schriftelijk anders zijn overeengekomen. De klant mag genoemde intellectuele eigendomsrechten niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Oyadi (laten) kopiëren, aan derde tonen en/of ter beschikking stellen of op andere wijze gebruiken.

 

Wijziging algemene voorwaarden:

Oyadi is gerechtigd deze algemene voorwaarden te wijzigen of aan te vullen.

Wijzigingen van ondergeschikt belang kunnen ten alle tijden doorgevoerd worden.

Grote inhoudelijke wijzigingen zal Oyadi zoveel mogelijk met de klant bespreken.