Wij zijn weer gedeeltelijk geopend. U kunt de standaard hulphondproducten gewoon bestellen maar het is nog niet mogelijk om aanpassingen te laten doen zoals bv klittenband voor label, pashouder of opening voor D-ring. De levertijd kan iets afwijken, spoedbestellingen zijn niet mogelijk. Via de mail zijn we beperkt bereikbaar.

 

Mvg team Oyadi.

Levertijd Hulphond producten vanaf 20 november+/- 4 tot 6 weken.

 Bij aanpassingen op het vest zoals bv klittenband voor label, pashouder of opening voor D-ring kan de levertijd langer zijn.

 

 

Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag.

Gesloten : Vrijdag, zaterdag, zondag.

Ter informatie voordat u bestelt:

De producten die door Oyadi aangeboden worden met de tekst hulphond of assistentie hond zijn uitsluitend bedoeld voor officieel opgeleide hulp of assistentie honden. De training van de hond hoeft niet perse bij een ADEu aangesloten hondenschool te zijn. De hond moet wel onder begeleiding staan van een hondenschool/opleider die ervaring heeft met het trainen van hulphonden. Oyadi wil niet meewerken aan wildgroei van onopgeleide honden die zich ten onrechte voordoen als officiële hulphond. We vertrouwen er op dat wanneer u een bestelling plaatst u zich van deze informatie bewust bent. Wanneer u een product met de tekst hulp of assistentiehond besteld vragen wij u naar gegevens van de hondenschool of opleider.

 

 

Contact: vraagh@oyadi.nl