Even voorstellen:

Mijn naam is Tamara ik ben 45 jaar en woon samen met mijn man en gezellige beestenboel in de provincie Groningen. Vanwege de aandoening (CPTSS) heb ik een hulphond genaamd Noble en dankzij hem kan ik weer zelfstandig dingen ondernemen.

Al tijdens onze training kwam ik er achter dat mensen niet altijd gepaste afstand van een hulphond houden. Ik heb gezocht naar een oplossing maar er bestond nog niet iets wat aan al mijn wensen voldeed. Daarom heb ik een naaicursus gevolgd en ben zelf gaan ontwerpen. En zo is Oyadi ontstaan. Vanwege toenemende vraag naar hulphond producten is mijn man ook in het bedrijf gestapt en hebben we ons in laten schrijven bij de kamer van koophandel. 

U bent welkom om mij een berichtje sturen via instagram of facebook maar vanwege toenemende drukte kan ik niet alle berichtjes onthouden. Daarom communiceer ik het liefste via e-mail want daar heb ik meer overzicht. Ook kan het voorkomen dat ik bij drukte langer over een bestelling doe als dat de levertijd aangeeft. Ik vraag hiervoor uw begrip.

 

Met vriendelijke groet Team Oyadi