De noodbeursjes zijn (weer) leverbaar.

Noodbeursje(s) (ook te bestellen voor mensen zonder hulphond)

In het nood-beursje  kunt u medicatie, een brief of crisiskaart stoppen met uw persoonlijke en/of medische gegevens. U kunt hierin omschrijven wat uw symptomen zijn, welke medicatie u gebruikt, wie uw contactpersonen zijn en hoe omstanders u kunnen helpen in geval van nood/crisis. Een groot voordeel van dit beursje is dat u de inhoudelijke gegevens altijd kunt aanpassen. Papier invullen, printen en klaar. Zo kunt u met een veilig gevoel op pad. Heeft u moeite om zelf een brief samen te stellen kunt u onder aan deze pagina een voorbeeld brief downloaden.  Bedrukte producten worden speciaal op wens gemaakt en kunnen niet geretourneerd worden.

 

Op alle ontwerpen/vormgeving zit auteursrecht by Oyadi.nl © 2019

Nood-beurs voor mensen die veilig op pad willen.  Het beursje is waterbestendig (regen etc.) maar niet waterdicht (zwemmen). In het nood beursje kunt u gegevens bewaren die in geval van nood belangrijk kunnen zijn voor eventuele omstanders. Aan de achterkant van het noodbeursje zit een rits. Ook geschikt voor mensen met bijvoorbeeld diabetes, allergieën, dissociatie, conversie, epilepsie etc... Wordt geleverd inclusief brake away keycord en klein verbandpakketje.

Afmeting beursje 9 x 6 cm.

Kan aan de riem of halsband van de hulphond gedragen worden of elders. Het beursje is waterbestendig (regen etc.) maar niet waterdicht (zwemmen). In het beursje kunt u gegevens bewaren die in geval van nood belangrijk kunnen zijn voor eventuele omstanders. Aan de achterkant van het noodbeursje zit een rits en binnenin een klein verbandpakketje.

Afmeting beursje 9 x 6 cm.

Nood-beursje voor noodmedicatie. Het beursje is waterbestendig (regen etc.) maar niet waterdicht (zwemmen). In het beursje kunt u gegevens en medicatie bewaren die in geval van nood belangrijk kunnen zijn voor eventuele omstanders. Aan de achterkant van het noodbeursje zit een rits en binnenin een klein verbandpakketje. Let op: hou medicatie altijd op veilige afstand van dieren en kinderen! 

Afmeting beursje 9 x 6 cm.