Op deze pagina vind u producten die een 2e kans verdienen, de meeste producten zijn nieuw en kunnen een kleine afwijking hebben. In het kader van duurzaamheid willen we deze producten toch een kans geven. In de advertentie staat de volledige omschrijving van het product. 

Uitverkocht

2e kans Vest basic Hulphond maat smal

€ 17,95
Uitverkocht

2e kans Vest basic Hulphond maat smal

€ 17,95

Nieuw basic vest maat smal voor hulphond. De bedrukking is een klein beetje vaag aan de onderkant (de letters niet scheiden van eigenaar!( zie foto's). Normaal 29,95 mag weg voor €17,95

Te koop: Hulphond dekje maat large (omtrek 72cm tot 86cm). Blauw/lichtblauw hulphond dekje met zakken. De borst en buikband moeten er nog aan gezet worden. Dekje is nieuw, heeft alleen geen antislip onderzijde maar gewoon gladde stof. Normaal €69,- (prijs is inclusief zakken) mag weg voor €39,-.

Extra opties: Geen optie tot logo/afbeelding op het rugpand meer mogelijk, de enige optie die zou kunnen is een pashouder.

Noodbeursje met de tekst is mijn baasje in nood. Aan de achterkant staat een esculaap teken (medisch teken) waarvan de bovenkant net niet helemaal bedrukt is (zie foto 1). Het gaat om een heel klein randje. De voorkant is helemaal goed bedrukt. Normaal €11,95 mag weg voor €6,95.